Werken met passie

Meerwaarde Tot bloei

Tot Bloei werkt vanuit de overtuiging dat de medewerkers de motor zijn van de organisatie. Corine de Vries is het gezicht achter Tot Bloei: "Ik geloof dat mensen die met plezier hun werk uitvoeren het meest effectief en efficiënt zijn. De kracht ligt in de onderlinge communicatie; het samen naar een doel toewerken; het kennen van elkaars behoeften en belangen. Dit kan volgens mij alleen door mens en organisatie bij elkaar te brengen, elkaar te laten verstaan."

Expertise

"Mijn jarenlange ervaring als manager, loopbaanadviseur, trainer en coach zet ik met alle plezier in voor organisaties en individuen. Ik ben in staat groei en beweging te stimuleren door scherpe analyse, heldere feedback en waarderende communicatie. Mijn creatieve vermogen stelt mij in staat eenvoudige en effectieve programma's samen te stellen. Ik kan mensen enthousiasmeren en motiveren en doe dit op een oprechte, respectvolle, persoonlijke en eerlijke manier."

Kracht

"De doelstellingen van het bedrijf, team of individu vormen voor mij altijd het uitgangspunt. Daarnaast wordt mijn manier van werken door anderen als plezierig, enthousiast en passievol ervaren. Ik ben in staat mensen in beweging te krijgen en in hun kracht te zetten door mijn expertise en transparante communicatie. Deze factoren zijn van invloed op de resultaten. Ik zorg er voor dat meetbare effecten behaald worden."

 

Tot Bloei  -  Loopbaan- en Talentmanagement  Bremmelerstraat 16A, 8131 PK Wijhe  |  Linkedin corinedevries  |  Twitter @TotBloei

Ontdek je talent!